BRRRRRR !!!

Hemma igen......

Turkland bjöd som vanligt på en massa galna saker. Ingenting fungerar som det ska uppe i knoppen när man är där, vilket innebar att jag blev utjagad från en moské t.ex av en skitarg gamal turkgubbe. Jag bara klampade in i en moské för att kolla läget liksom....DET skulle jag inte ha gjort. Det kom en turk farande i 300 knutar och skrek åt mig att ta av mig skorna och att man skulle ha en typ slöja på sig över trynet...Det hade inte jag. Hahahaha fan vad vi skrattade efteråt när jag lomade iväg ut från byggnaden med den där turken argt stirrande på mig.....

Annars så har vi väl grejjat med det vanliga....Shoppat, ätit, badat och skrattat nå så innihelskotta åt allt sjukt som händer hela tiden. Varmt å gött har det oxå vart så det blev en chock när man klev ut från Arlanda och det var 10 grader och regn....Nu vill man ju ha stek väder här med och inte det här kalla skiten..

Till veckan blir det jobb och en Älvdals tripp om vädret blir kuligare. Sen kan det rent av hända att man drar vidare till Torsby till lördagen för där är det en bauta cruising. Vädret får bestämma

MOT TURKLANDET......

I morgon bitti pyser vi till Turklandet igen.....

Skönt som satan med lite slappande vid stranden. Har tagit samma hotell som vi vart på några gånger tidigare. Mitt i stan och typ 50 meter från stranden...Gött mos liksom.

Veckan som vart har gått i 200 knutar...Jobbat sönder mig känns det som, så det kommer att sitta fint med lite softande vid poolkanten nu.

Vill medans jag skriver lite här meddela den annonyma personen som undrar om jag har annorexia..??? Det kallas träning kompis, någonting som du säkert aldrig aldrig utövat och aldrig kommer att göra kan jag tänka mig. Bara för att man gillar att hålla igång istället för att sitta framför tv:n och chipsa så har man inte anorexia..vettu !!
Sen gillar jag inte anonyma komentarer..fegt och looser betonat.

Nää undrar om jag ska ta ett intervall pass på en timme sådär innan jag går och lägger mig...tycker bestämta att jag börjar se svullen ut   ;)

Hej hopp ni andra sköna nissar som läser detta.....Vi hörs framöver, kanske från ett varmare land. 

UPPLADDNING FÖR STRAFFRUNDA....

Laddar för ett låååångt grispass igen. Sprang i 2 timmar häromdagen och ska göra ett till om 45 minuter....

Jag måste försöka få in ett och annat sånt pass i veckan, kan inte bara springa å små fisa med mina bekväma mil rundor. Fast det är inget jag ser framemot. Det gör ont i varenda jävla kroppsdel och jag nästan kräks av tristessen av att hålla på i flera timmar. Men jag vet attd det är bra i slutändan, och sen känns ju ett pass på runt timmen som en pice of cake ju.

Annars är jag en som vill grisa på med intervaller och sånt skit. Älskar backintervaller, är det enda som jag är riktigt vass på...om jag själv får skryta. Hade oxå kunnat nöta på med älgluffs ofta tror jag, men då skriker mina axlar rakt ut. Så det blir det aldrig i stort sett. Springa väg och sånt skit är totalt avtrubbande för mig. Jag måste få vara i skogen annars kan jag nästan skita i löpningen.

Sen vill jag ha en ny träningskompis igen..En som inte babblar hela tiden och en sån väntar på mig när jag blir trött, en som skrämmer bort alla ormar å snuskgubbar som kan ligga å lura i någon buske. En kompis som alltid ställer upp när vill ut och som inte pustar....vi tar det senare eller inte alls kanske. Du får ursäkta Anki, men du är suverän.....Men någon hund blir du aldrig  ;)

Jaaa jag vill ha en hund som hänger med mig i ur och skur...så är det !!! Och Trond ska han heta det har jag redan bestämt..så det så

Jag tvättade mina vita tygskor i går och ställde ut dom på tork och vipps så sket en mås rätt på den ena....Sååån typiskt Hedbergskt otur !!!


PÅ RAGGAR STRÅT....

I väntan på att pommesen ska bli klar i ugnen kan jag ju fördriva tiden här i någon minut.

Idag har jag vart till Hedemora och kollat på marknad och cruising. Skit dåligt med stånd och inte så värst fina bilar heller. Fanns väl en och annan man skulle kunna tänka sig och ta över. Men det var mest gamla surhinkar som det var både fula ägare till och dålig puts på lacken.....

Kul var det att det var ett gäng gamla Saabar och Bubblor i mängden av hinkar. Då fick man såååå mycket flasch backs av den gamla goda tiden med raggar baggen jag hade. Absolut den svinroligaste tiden i mitt liv.

Nu ska det ätas grillat snart. Det grillas 24-7 här. Blir snart trött på allt grillande, allt smakar lika till slut. Sen ska vi välja på att titta på melodifastivalen eller gå å lägga oss..?? Andra saker som att gå ut och kolla på byn förekommer inte här längre....Man vet att man kommer at vara den enda som gör det, så då är det lika bra att vara hemma liksom  =(

Därför får det bli...Hejja Saade !!

SANNINGENS MINUT....

Är det något som kan förstöra självförtroendet rejält så är det en hederlig bikini provning på H&M........

Det första som händer när man kommer in i provhytten är att man ser ju sig själv från alla möjliga och omöjliga håll = Vilja gå å köpa sig en snara !!

Sen kommer nästa chock....ingenting passar för faaan !!!

Det finns verkligen en milion olika modeller och färger. Men eftersom man är vitare än en tandblekning så här års så är det inte ens en fundering på att ta något i beigie eller vitt, för då ser man ju ännu fulare ut än vad man är. Det fick bli en grön med bananer på....hahaha ja ni hör rätt, och några andra säkra kort som rött och svart.

Banan bikinin gick fet bort kan jag lova. Där var ingenting rätt, till och med bananerna såg ut som västerås gurkor när den kom på  =(    vansining ful !!

Sen är det nästa STORA problem.....Alla bh:ar är ju nått som heter bandau modell (eller hur det stavas) Och då krävs det lite hyllor liksom. Och det är jag befriad från...tyvärr. Så man har lite problem med att få själva bh:n att sitta på plats. Vet inte hur man ska få den att sitta kvar heller, men jag kan lova att det inte blir så mycket aktivitet på stranden med en sådan på.....Vips så har den åkt ihop och man står där med syltlökarna på vid gavel...  0 kul på en skala

Man hittar som sagt alla fel man kan när man står näck i en provhytt med i milion speglar.....Varför åt jag dom där jävla OLW påsarna hela vintern..?? Och varför har min röv blivit till ingenting, och gäddhänget på armarna är värre än gammelgäddorna ute i sommarstugan...!! Sen får man syn på hur man ser ut i håret bakifrån...Det är den sista stöten för att snarköpet nästan ska gå igenom. Ehhhh hade jag en såndär kuddfrilla när jag gick hemmifrån ?? Jag som tyckte att jag var ganska så good looking... FAN

Jag vet att jag snart är 50..men det hjälper inte mig. Jag vill inte att allt ska hänga om det går att fördröjja tills jag blir 60..eller 70. Sån är jag och jag mår bäst av att inte ha en massa äckel kilon dallrande runt hela mig. Flytet jag har är att det allra roligaste jag vet är att träna...gudseklov kan man tycka, så man kan fortsätta OLW:a på kvällarna och ta sig en kebabare med massor av strips någon gång i månaden. Jag skulle nog rulla fram om jag inte tränade så pass mycket som jag gör. Och rulla fram det har jag gjort en tidsperiod tidigare i mitt liv....Och det vill jag ALDRIG göra igen..

Hur som helst...Det blev en bikini i alla fall. Svart å brun randig....med bandau bh. Så ser ni mig ligga blixtstilla på beachen i sommar så förstår ni ju varför....Rör jag en fena så är lökarna framme

EN VECKA KVAR... SEN SITTER VI PÅ SAMMA STRAND. JÖSSES VAD SKÖNT DET SKA BLI

FÖR ER ALLA TROGNA........

Jag har då alldeles tappat sugen för det här med bloggen.....Så länge jag inte har nått kuligt att skriva om så får man liksom ingen lust att rapporetra vad som händer och sker heller.

Men ni kära läsare är in varje trogna dag och väntar på en uppdate så jag måste väl ta tag i detta och skriva några rader.

Inget roligt har hänt på hela våren känns det som. Är så fruktansvärt trött på att bo i denna otroligt tråkiga by att jag helt tappat gnistan. Man lever som en övergödd pensionär här. Äter skiter och sover....inget mer. Jo just ja, jobba oxå !!

Hela byn känns som om den är på väg i graven...Vad gör alla folk och ungdomar?? Ser ut som ett radioaktivt moln dragit över bygden så att man måste gå in, stänga alla fönster och dörrar och inte gå ut på 75 år typ...Tråkigt är det ialla fall och jag kommer inte att bli kvar här i byn trampandes så jäkla skit länge till...

För bara en så där 4-5 år sedan så var det mycket folk i farten ute både på kvällar och helger..Men nu så sitter väl alla hemma och häckar vid facebook, elelr vad dom nu gör. Och eftersom vi bor mitt i byn så upplever man ju verkligen att likvakan är här för att stanna.

Fan vad jag klagar..jag vet. Men jag ska då verkligen försöka ta tag i detta och se mig om vart jag ska ta vägen. Har till och med kollat på jobb i Norge...?? Hahahha fast det var ända uppe i NordNorge och det känns väl helt offpist ialla fall.

För övrigt rullar det mesta på som vanligt med träning, jobb och ungar. Tränar på ganska så hyffsat igen. Cyklade en 5 mils tur på mtb:n i går och då körde jag på ett fågelägg(?) som låg mitt på vägen, vad det nu gjorde där....Fick lov att åka tillbaka och titta i...Och det var minsann ett med innehåll. URK!! Nått skärt kladdigt låg i och jag höll på att spy. Är det inte ormar man sladdar på så är det ägg.....??

Nej Lotta jag har inte vart på Malta och inte hört någon som vart där heller. Malta..?? Då tänker jag på melodifestivalen hahahaha dom brukar ju ha såna jäkla hemska låtar med, men det är säkert bra. Billig öl, bra strand och snygga boys på beachen finns det väl överallt  ;)      Dåligt med glögg kanske  hahahaha

RSS 2.0