I VALET OCH KVALET....

Hej alla nyfikna som hänger kvar dag ut och dag in....

Allt rullar på och jag skulle ha haft 1000 saker att skriva och berätta om.... om  jag bara hade haft lust. Och vet ni att det är nära på  sant att jag ska ge vika för erat gnat och tjat...   ;)

Känner att det där Facebookande inte ger mig så där himla mycket...jag vill liksom skriva hela historier om allt jag/vi gör och det är ju liksom inte tänkt att man ska göra det på stausen...vilket jag har en tendens att göra har jag märkt   hahahahaha. Ja ni vet ju själva ni som läst och följt dramatiken i denna osanolika familj under några år att man inte kan skriva med en rad hur dagen vart.....

Funderar på vad som är roligast att vara bitter för att någon tycker att min blogg suger(frivilligt att läsa) eller att ta tag i skrivandet i gen....Trots allt är det ju 99% som den faller i smaken.

Får kanske ge bloggen en ny chans nästa år. Vi får se

Måste få skvallra om en så fränig sak som inte får plats på fb.....Min syster(älgjägerskan) bor som bekant i Älvdalen och närmare bestämt i Kåtilla...Ja jag vet ni såg rätt, men det heter faktiskt så  hahahha. Där i grannskapet har det minsann kommit främmande på fiiiiiint besök. Nämnligen prins Carl Philip är där med sin flickvän Sofia som har sin mamma bor i placet som heter Kåtilla. Han sågs på gröna skylten idag i Älvdalen inhandlandes en skumpa...säkert en dyr fan. Min ide när jag hörde det var att dirrekt att kasta mig in i silver boulit(forrrden) och fräsa i väg upp och ligga nergrävd i en snödriva och knäppa en massa nyårskort på prinsfan och Sofia och sälja DYRT till Aftonbladet......Tänka sig löpsedlarna......Prinsen i Kåt..eller va fan ska vi skriva...?? Äh vi tar Älvdalen, det klingar ju inte lika illa  hahahahahahahahahaha.

Ha det så bra alla ni som gillar mig....och ni andra skiter jag i   ;)


TILLBAKA BLICK.....

Fick en ingivelse att gå in och läsa lite gamla minnen....

Hahahahhahahaha jag har liksom glömt bort alla sjuka prylar som hänt. Fan vad jag skrattade åt mig själv och alla andra jag skrivit om.......Och då kollade jag bara  några månader i början när jag började att blogga. Kul att ha och ta fram när man surar över nått, som en skattkista liksom, eller kanske skratt kista  ;)

Det märkligaste av allt är väl att alla läsare har hängt kvar och läst varje dag, fast jag slutat fär 2 veckor sedan med mitt skrivande..????

Vad läser ni?? Gör ni som jag, läser om gamla sjuka episoder som man inte trodde kunde hända, men som händer mig ideligen..??

Hur som helst så är allt ok med mig och snart kommer tomten....Kan villigt erkänna att jag börjar bli nervös. Har jag vart tillräckligt snäll i år ??? Får jag bestämma själv så har jag vart snällast i Sverige.....Så du tomten, det är till mig du ska komma med dom stora dyra paketen  ;)

 

 

 

 

 


TRÅKIGT ÄR DET, MEN.......

Jag blir så trött att jag lägger ner detta bloggande på obstämd tid. När folk inte förstår att jag skriver med massor av glimt i ögat så tröttnar man ur helt..... Så hej hopp på er alla 99% som har fattat det här med galghumor och som följt mig och mina bravader under 1 ½ år...Vi kanske hörs Och du Lotta Potta du har vart suverän i dina komentarer, jag skulle verkligen vilja lära känna dig för du verkar vara drabbad av samma "sjukdom" ;) som jag Och ni på världens bästa dagis Treklövern....Nu får ni skratta åt någon annans kreativa pyssel försök :) :) Till mina bebisar...för det kommer ni alltid att vara ;) Nu slipper ni skämmas för mig och mina bravader som jag så generöst bjudit på hahahahaha Och alla andra som läst och funderat på om jag verkligen har alla hemma....Lugn jag kan ärligt erkänna att ni har haft alldeles rätt hela tiden...Lyset är tänt liksom men det är ingen hemma....hahahaha sån är jag Så då blir det Tack å Hej och kanske någon gång... på återseende Skidmorsan

TV SOM TV...NÄHÄ INTE DET ????

Dagens pensionärs tips......Att gå till Röda Korset med sånt man inte vill ha eller behöver.

Låt andra köpa skiten man inte vill se nått mer. Bättre att skänka det som är helt och rent än att bara dumpa det i soporna...Japp, det är jag som har vart i farten igen med mitt jagande av PRO poäng. Är snart uppe på en topp 10 lista skulle jag tro. Måste erkänna att det är lite piiinsamt,  men men....

Tog en fika i dag med Hellkvisten, det var 100 år sen sist och då finns det mycket att skvallra om   ;)

Sitter och kollar på annonser på tv apparater...Vad fan är skillnaden mellan LCD och Plasma..?? Felice har sålt sin och ska köpa en 42 tummare, så då blir det förtsås mitt göra att leta på en på Blocket eller på nån affär med julerbjudanden.....Alltså jag fattar inget. Kan ju inte ens ringa på nån och fråga nått. Det enda jag kan fråga om är väl om det är bra bild....IQ fiskmås. Fan att man inte fattar nått. Börjar bli som min mor som svarar i trådlösa telefonen med tv fjärrkontrollen....Vart är jag på väg??

Nu ska jag i alla fall upp till Klackberg på skid möte. Har skidtävling om 2 veckor och jag är den stora kingen när det gäller prisutdelning. Känner nog att det kanske är dax att låta någon annan sätta på sig manteln när det gäller den här grejjen...Men vem ??

I morrn är det  Larm I Avesta...Hoppas på en lusse bulle på det stället

RSS 2.0