TV SOM TV...NÄHÄ INTE DET ????

Dagens pensionärs tips......Att gå till Röda Korset med sånt man inte vill ha eller behöver.

Låt andra köpa skiten man inte vill se nått mer. Bättre att skänka det som är helt och rent än att bara dumpa det i soporna...Japp, det är jag som har vart i farten igen med mitt jagande av PRO poäng. Är snart uppe på en topp 10 lista skulle jag tro. Måste erkänna att det är lite piiinsamt,  men men....

Tog en fika i dag med Hellkvisten, det var 100 år sen sist och då finns det mycket att skvallra om   ;)

Sitter och kollar på annonser på tv apparater...Vad fan är skillnaden mellan LCD och Plasma..?? Felice har sålt sin och ska köpa en 42 tummare, så då blir det förtsås mitt göra att leta på en på Blocket eller på nån affär med julerbjudanden.....Alltså jag fattar inget. Kan ju inte ens ringa på nån och fråga nått. Det enda jag kan fråga om är väl om det är bra bild....IQ fiskmås. Fan att man inte fattar nått. Börjar bli som min mor som svarar i trådlösa telefonen med tv fjärrkontrollen....Vart är jag på väg??

Nu ska jag i alla fall upp till Klackberg på skid möte. Har skidtävling om 2 veckor och jag är den stora kingen när det gäller prisutdelning. Känner nog att det kanske är dax att låta någon annan sätta på sig manteln när det gäller den här grejjen...Men vem ??

I morrn är det  Larm I Avesta...Hoppas på en lusse bulle på det stället

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0