TEAM WILLYS / JIMPA = SEGER ;)

Oj vilken kul helg. Fartfylld och spännande till max..

Började i går (lördag) med Kristina loppet och lite langning av dricka till Jimmies flickvän Emma som skulle klämma 3 mil och minsann ta en pallplats. Felice som för 1:a gången på flera månader hade en nummerlapp på sig, höll jag tummarna lite extra för..3 dagar innan hade hon stukat foten så pass mycket att hon knapt kunde gå......Jaja skam den som lämnar in lappen utan att göra ett försök ialla fall. Hon kom 5 km innan det bara inte gick en meter till för smärtan....

Typiskt hennes fucking otroliga otur hon haft denna vinter...Fast det är ju så här, när man nått botten kan man bara komma uppåt.

Puss du är så duktig puppan som står ut <3

Emma däremot dammade in på en finfin 2:a plats, och fick som hon ville..... stå på pallen    :) 

Idag var det Jimpas tur att bekänna färg...Började lite med slökörning, enligt mig som är van att dra på lite när det skall åkas  ;)

Kom i en stoor grupp 1:a milen, för att bli sex stycken sista typ 4 milen...Då började man nästan skita knäck. När det var endast 6 km kvar var dom 3...!!! Då var knäcken hårfint på väg ut...Och på upploppet när speakern vrålar att dom kommer in alla 3...DÅ kom knäcken..Jag lovar !!!

Fast det var ju en busenkel match för våran Jimpa att knäcka grabbsen dom sista avgörande stavtagen....Häärligt, fast det kändes som om jag skulle ha behövt en pacemaker efter detta klimax...

I morrn är man tillbaka i verkligheten igen, med jobb, Torsby resa och 18 års kalas.....

Alltså vi har pistmaskinen i vårat vardagsrum .......kl 07:00


Folket börjar komma till starplatsen.....07:30  nästan oxå i vårt vardagsrum


Oslagbart team...Bara titta och njut. Alla andra har jättefina service väskor till sina åkare...Vi har Willys plastpåse. Ett klart vinnande konsept som vi inte frångår. TEAM WILLYS TAKES IT ALL !!


Segerns baksida.....Ingen limousine till prisutdelningen, här får man minsann gå


Segrarens framsida.....En stor check och publikens jubel. Grattis Jimmie önskar alla vi i Team Willys

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0