2 KLUBBOR UTAN PAPPER.....

Mina ben är som klubbor.....Inte som små söta dumle. NÄÄÄ stoora feta tunga, om ni fattar

Känns att man hållt igång i 3 dagar nu med mina stackars tranben. Långtur i måndags på hojjen, backintervaller igår och ännu en ganska lång tur idag oxå med hojjen...Släpade mig likt en lam uppför trapporna när jag kom hem....

Fast det är sanslöst fint väder ute så jag får panik när jag vet att det snart är slut hojjandet. Måste vrång cykla nu medans det går. Har jag tur går det 1 månad till utan att man slirar omkull på nån isfläck eller fryser röva ur led.

Back tjosan igår gick väl så där. Hade sällskap av min tränings kolega Anki och hennes jänta. Julia sprang skiten ur oss tanter och minsann jag tror hon tyckte det var lite små roligt oxå. Duktig var hon ialla fall. Nästa gång får vi knyta ett bildäck efter ungen om vi ska ha någon chans och hänga med...hehehe

I morgon bär det iväg till Torsby för vidare transport på natten till paradiset på detta jordklot....Ullared. Då kommer det riktiga träningspasset denna vecka......Intervall shopping från 8 på morgonen till sena kvälla. Måste komma ihåg att stretcha innan bara så man inte drabbas av mjölksyra innan man nått klädavdelningen  hahahaha.

På lördag väntar ett pass i tunneln på skidor(?)...... Om jag örk

Kommentarer
Postat av: Lotta Potta

Lycka till i Ullared!



Såg du "Bonde söker fru", här snackar vi SKÄMSKUDDE AV DEN STÖRRE VARIANTEN. Råkade bara hamna där i onsdags.......åh, jisses!



Ha en skön helg!



Lotta Potta

2010-10-15 @ 08:40:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0