FRIVOLTER SOM HETER DUGA.......

Skidor för hela slanten idag......

Började med en upphämtning vid OK vid 9 snåret i morse...

Hejjade som en idiot på "våra" ungar i klubben. Dom är för söta dom där små...

Gick över till lite seriösare hejjning med tidtagning lite senare under dagen...Stog i en våldsam utförsbacke och tittade(råflabbade) åt dom som ramlade ut i terrängen..Det var en del kötta vurpor med mösstappningar och en hel del svordommar som gick åt här vill jag lova...Den allra roligaste och värsta vurpan för dagen i Grängesberg stog den unge "Torsten" för i herrar 17-20....Jävlar, där kan man snacka om plöjja backen rejält och aldrig få ordning på laggen....Där tickade klockan i väg kan jag lova. Fast det gick bra för stackarn ialla fall. Inga brutna ben eller stavar.

Sen var det bara hem och kolla på nästa skidtävling och nästa vurp orgie.....Nu är det på TV och dom som vurpar gör rediga magplask som till och med Anja Persson skulle bli avundsjuk på...Snacka sälningar här. Normannen blir apgalen och bryter sönder sina 3000 kr stavar som om dom vore från Billiga Nisse......Sååå smärtsamt att inse att jag skulle inte enns ha råd att göra så med mina som kostar 129 kr på Runes REA i Skinnsberg.....Det är skillnaden mellan mig och proffsen...Inget annat !!!

Familje pizza från The wilde goose...Men hur mätt blir man inte bara man ser den där groteskt STORA kartongen...URK !!

Kollar på bilar på Blocket igen....Panik, hittar inget som passar. Får snart bara ta förts bästa som är besiktad. Men när man ser bilder/annonser som på denna så förtsår ni säkert att man bli tröstlös. Denna var med i dag och man undrar ju.....Hur tänkte dom här ??? Vad är det för färg?? och vad fan är det för bil igentligen ?? Provkörning, hur funkar det, har den vart starad sen september eller??.....Följer det med en isskrapa ?????

Kommentarer
Postat av: Mammamorin

Hahahahaha! Verkar vara ett säkert köp!! Nej men, någon måste väl skämta?

2010-01-04 @ 18:31:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0