RÖR INTE MIN GRAN...

JULPYNTA......

Det riktigt spritter i kroppen när jag tänker på att det är dax med nu oxå...NOT

Och jag som MEGA pyntar till på köpet. Det är så att tomteland i Mora kan slänga sig i väggen.....Här snackar vi tomteland alltså  !!!!

Jag har alltid haft en dröm att ha ett så stort kök att man kan ha julgranen där inne..Åååå myyysigt att sitta på morgonen med bara granen tänd och fika med lite tända ljus på bordet..

När vi flyttade hit så vart drömmen sann...Nu står den där(inte änn) och glimmar dygnet runt med bara röda glaskulor och guldglitter.

Jag är och har alltid vart en dåre när det gäller det här med gran. Tidigt på hösten så ska den tittas ut. Här skall inte köpas något smalt barrlöst helvete från torget, utan det skall knyckas en i skogen. Jaaa jag vet att det är tjyvaktigt men det bara är så. Och granfan ska vara tät och fin. Inte som den som min farfar(som blev 103 år) kom hem med....5 grenar typ. Och farsan fick borra hål i stammen och trycka in några flera kvistar så vi barn hade någonting att sätta kularna i ..!! Men va
 
När ungarna var små och kom hem med sina fula saker från dagis dom pysslat med och ville sätta i min gran så blev det stopp..Nänä inte dom där grejjorna i granen, dom passar inte in....Jag fick nästan panik av att se alla fula smällkarameller och sneda hjärtkuvär.....

Bara att hämta hem en till gran som dom fick fylla bäst dom ville med sitt "skräp"......Den granen stog på övervåningen om det är någon som undrar.

Är fortfarande paranoid över att allt ska se ok ut i granen..Sjuk? Ja jag vet

I morgon ska jag börja med detta helvete som kallas adventspynta..Ut och knysa tallris och riva ner gardiner, bli förbannad dirr för att man inte hittar julgardinerna...samma sak varje år. Men det brukar bli fint i slutändan när jag sitter med min gögg och knäcker nötter framemot fredagen...helt slut.

Jag får lov att ge en av mina beundrare(vet att jag har fler) en stor kram. Det verkar som att det finns flera blådårar som jag där ute..hahaha Lotta potta vem du nu är...Du verkar stenskön har du ingen blogg???

Kommentarer
Postat av: Lotta Potta

Nix, ingen blogg, har fullt upp att kommentera andras!!!!! Borde kanske ha en.......men pluggar just nu, hinner inte! Vi har som du, tre barn som idrottar, slalom och golf, fullt upp alltså.



Skrattade gott när du pratade om din gran, själv har jag gett upp, de får sätta upp sitt skit i granen. Men nu är de 12, 10 och 7 och börjar se själva vad som passar och inte.......

Idag ska alla 200 tomtjvlar springa fram ur sitt gömställe, suck!



Du kan maila mig om du vill.



Kram



Potta Lotta

2009-11-24 @ 08:10:58
Postat av: Lotta Potta

Kom på att det kan vara trevligt att julpynta för då får man dricka obegränsade mängder med romglögg, du dricker väl romglögg? Har gått ifrån den vanliga glöggen, romen är godare (läs, har högre alkoholhalt och man blir full fortare).



Have a nice day.



Kram



Lotta Potta Glöggråtta

2009-11-24 @ 12:23:41
Postat av: Mammamorin

Ja, man har haft mycket krafs i granen! Nu består den av silverkulor, glitter och massor med polkagriskäppar! ENDAST!! Ja ja, belysning förstås...



Blir nog skönt på fredagkväll när vi sitter där med Blossa 09 och pepparkakor med blåmögelost, PUH!



Nu ska det inhandlas lampor till alla ljusstakar som har stått på vinden (orörda) i ett år och ändå har gått sönder (fast alla lampor lyste när man satt in dom), knepigt...



Kram

2009-11-24 @ 13:25:31
Postat av: Lotta potta

Nej men eller hur, varför göra det enkelt när man kan krångla till det.



Eller tag 3 och betala för 4.

Hm



Ja, varför i h-vete slutar lamporna fungera i förrådet......ett j-vla mysterium.



Lotta Potta den yngre

2009-11-24 @ 21:31:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0