PYSSEL UTAN JULMUSIK=NOLL MYSFAKTOR

Så var stjärnorna på plats och gransriset plockat......Bara köket kvar att styla upp

Tänka sig att jag hittade allting dirrekt. Gardinerna hade jag vart så klok att lagt i en julpåse från Jysk..Fiffigt va? Då vet man ju i vilken påse av alla 80 påsar som hänger på vinden man ska glo i. Kommer inte enns ihåg att jag vart så kvick tänkt när jag packade ner dom i januari....Alla sladdar till mina stjärnor fanns oxå och tänka sig....glödlamporna funkade i alla..Hur höga odds är det??

Detta år har svischat förbi. Tyckte det var alldeles nyss som jag packade ner skiten. Och nu ska det upp igen. Det står väl inte på förrän man dansar med snapps glaset runt midsommarstången igen.

Jag saknar julmusiken på en radiostation jag brukar lyssna på...Kan inte pyssla utan Stilla Natt och O helga natt, får inte till den rätta stämningen liksom. Sen kom jag på när jag letat runt på datan bland alla radiostationer.....Fan det är ju bara 25 Novenber, tacka sjutton för att det inte finns nån tomtemusik....Får väl återkomma om några veckor när det är dax för det.

I dag var jag och kollade in glögg hyllan på bolaget(bara så du vet Lotta) Jäklar vilka konstiga smaker det kommit. Alltså vem vill ha vanilj glögg...??? Köp vaniljsås om du är ute efter den smaken. Och Apelsin??? Vad är det för konstigheter. Varför kan det inte bara vara som vanligt? Ok jag kan hålla med om att den med choklad är ju för jäkla god och den med rom eller konjak är oxå momsig. Men överlag så tycker jag att en hederlig Blossa med ett gäng russin och mandel i är det bästa.

I morgon ska jag på föredrag med Italiensk buffé. Det är en kille som håller på med Trihatlon som ska ha föredrag om hur det gick till när han vann VM......Jag ska nog mest äta. Vm det har väl jag oxå vunnit...i att bli fulast på kort, hästlängder före alla andra..hahahaha

Kommentarer
Postat av: Mammamorin

Snygg sida du har gjort!! Har du fixat själv?



Nu måste jag också testa chokladglöggen som alla tycker är så god!!



Lyckos dig som får äta italienskt! Det är nog f-n det godaste jag vet!



Kram från

Lottapotta den äldre...

2009-11-25 @ 07:56:53
Postat av: Lotta Potta

Hm, ja jag kan hålla med om att det blivit många smaker på glögg, men jag kör med rom jag.........

Fast visst är det gott med en hederlig blossa ibland, men magen brukar akutstrejka (eller kan det bero på att man dricker för många?).



Fram med julskivorna, jag drar på högljudd musik i när jag far fram. Vissa i familjen suckar lite och tänker förmodligen, "helvete har hon dragit fram julmusiken redan", men "pyntaren" bestämmer (kan man ju tolka på två sätt, den som betalar eller den som julpyntar, vad vet jag!).



Have a nice day!



LP den yngre

2009-11-25 @ 08:04:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0