EN PUSTIG DAG I TORSBY

Så var denna dag till ända...Information tills man nästan svimmar och nya päron att känna. Vissa tycker man liksom om dirr men andra har man lite svårt för...inga nämnd ingen glömd. Blondis moder är alltid lika kulig och Dahlgrenskan oxå.
På kvällskröken skulle dom stackars ungdomarna kuta 3 km på tid. Vissa sprang som Kenyaner och någon sprang som Anna Book(felice) någon bröt på sista varvet(synd)och en sprang i bara strumporna(!) ja jösses vilka skidåkare dom fått till Torsby nästa år hahaha....

Träffade Tompa Impola idag, åh han är för söt denna kille...Vilken svärmorsdröm, alltid glad och så himla snäll.

felice fick Leif som tränare....GULD tycker vi bägge

Sist men inte mins så fick jag nästan se ljuset i tunneln när jag sprang hårda 7:an nu på kvällningen...Formen är låååångt borta men jag tog mig runt ialla fall och jag gick bara 3 ggr. Den där jävla ursäkta uttrycket men faaan vad jobbig den där backen som dom kallar vågen är..phu!!! Tiden blev för den som vill bjuda emot en 46 taggare är inte mycket att skryta med, men jag gör mitt allra bästa jag lovar och svär.   46 min (med 3 promenader)

Puss oxå på min stora puppa som har sprungit sin  1:a gång efter sin fantastiska sträckning i mars och det gick hyffsat.

I morrn är det en annan dag i Torsby...med smörgåstårta på skolan, jädrar vad jag ska plöjja i mig


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0