FRÅN KLÄNNING TILL SÄRK......

Dagens utflykt var till Västerås Lasarett och en magnetröntgen på Ninni....

Naturligtvis så hade snön vräkt ner så att komma ner dit var inte det busenklaste...

Nada plogning och sitta på helspänn hela vägen typ...

Sprang runt på stan en sväng före och kollade lite. Ninni hittade en jättefin klänning med en massa rysch å pysch på så hon köpte den..MEN det är ju så här att när vi i denna familj gör något så blir det alltid strul..

När vi kommer hem å kvällskröken och hon ska prova klänningen igen så hör jag ett vrååååål.!!!!!!

MEN VAAAA FAAAN...idioterna har ju glömt att ta bort den där stora stöldbrickan från klänningen. Fan vad konstigt att det inte tjöt när vi gick ut ur affären???? Det hade ju vart maxat om man talar om pinsamheter..

Sen hör jag ytterligare ett vrål !!!!!

FAAAN den är ju helt trasig här bak oxå. Mitt i all volang så var det 2 JÄTTE hål som hon inte sett i provrummet.

MEEEN blir man nå trött å ??? I morgon ska man alltså ringa och ifrågasätta denna jävla affär (BIKBOK) vad dom har för jävla skitkläder och för att inte tala om expediter som glömmer att ta bort saker och ting.....

Ska bli kul att höra vad dom har att säga om detta.....Jag kommer ialla fall att skälla värre än en lite ettrig terrier.

ÅÅÅh i morrn ska man på julbord på ett lite fränt ställe åt Västerås hållet. Det är en ladugård som är ombygd till en jätte gullig liten restaurang. Man sitter i kobåsen som är kvar och allt är i värsta hemtrevliga miljön med massor av gamla saker och mängder av tända ljus....Skit mysigt.....Maten ? jorå den är oxå jätte bra.

I BÄSTA RÖNTGEN SÄRKEN.....INGET RAFFSET PRECIS. SJUKT FUL, HAHA FAN SÅ VI SKRATTADE


DET SNÖAR SÅ ATT VI INTE SER UT LÄNGRE HÄR HEMMA...SÅÅÅÅ FINT <3

Kommentarer
Postat av: Lotta Potta

Ja, hur kul på en skala när man kommer hem och ser att stöldbrickan sitter kvar. Köpte en bikini till dottern på Lindex, tror det var i E-tuna. Upptäckte när jag kom hem att stöldbrickan satt kvar, åkte till Avesta för att ta bort den, men se det gick inte för Lindex i Avesta hade inte samma stöldmärkningssystem......är Lindex en kedja eller ej kan man då undra. Hoppas det går bra med klänningen.



Ha en bra dag i snön, härligt äntligen lite snö.



Lilla LP

2009-12-16 @ 08:31:27
Postat av: Mammamorin

Begär ersättning!! Har en polare som alltid ställer frågan:-och hur ersätter ni mig för det här? Hon får ALLTID massa saker, pengar eller lotter!!! Hon var på Donken för ett tag sen och beställde en McFlurry. Hon såg att tjejen INTE körde den i maskinen utan bara drog runt knastret med skeden så hon tog upp det hela med henne. Hon bjäbbade tillbaka förstås och det ska man ju inte göra med M!!! Det slutade med att hon pratade med högsta hönset i Sverige på McDonalds och han sa att en McFlurry ska köras i maskinen, så hon fick massor med gratismat på Donken! Bara ett exempel Helge... Nyss hade hon strul med TELIA, vågar inte ens nämna vad hon fick utav dom...



När M och jag skulle panta i Avesta förra julen fick vi vänta i 20 minuter innan någon kom och fixade stoppet i pantmaskinen, det resulterade i massor med trisslotter!!! Hahahaha! Jag skämdes när hon gick på i ullstrumporna, men va f-n, man ska inte finna sig i allting egentligen!



Kram kram

2009-12-16 @ 18:31:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0